Beveiligingsnieuws/blog

Lees hier het laatste nieuws uit de beveiligingsbranche. Via blogberichten houden we u op de hoogte van de activiteiten van A.F. Security. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates.

« < 2 3 4 5 6 7 > »
Jaarlijkse BHV-cursus - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Jaarlijkse BHV-cursus

2 maart 2023 - Afgelopen week hebben we onze jaarlijkse BHV-cursus weer gehad. Al onze beveiligers hebben weer een opfriscursus, kennis en vaardigheid gehad. En... lees verder »

Afgelopen weekend was de Bedumer Winterloop! - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Afgelopen weekend was de Bedumer Winterloop!

8 februari 2023 - Afgelopen weekend was de Bedumer Winterloop! Wat een feest en wat heeft iedereen ontzettend goed zijn best gedaan. Twee avonden mochten wij de... lees verder »

Ben jij ook benieuwd naar het gezicht achter A.F. Security? - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Ben jij ook benieuwd naar het gezicht achter A.F. Security?

1 februari 2023 - Ben jij ook benieuwd naar het gezicht achter A.F. Security? Mijn naam is Alexander Feenstra, Ik ben algemeen directeur bij A.F. Security en... lees verder »

Nachtbewaking van De Klinker in de bekwame handen van A.F. Security Winschoten - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Nachtbewaking van De Klinker in de bekwame handen van A.F. Security Winschoten

20 december 2022 - De vijfde editie van het Tafelhuis werd afgelopen weekend georganiseerd door de Ronde Tafel 41 uit Winschoten. In De Klinker zijn vele bezoekers... lees verder »

Bedrijfsfeest van Hornbach Groningen, veilig en zorgeloos gemaakt door A.F. Security uit Winschoten - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Bedrijfsfeest van Hornbach Groningen, veilig en zorgeloos gemaakt door A.F. Security uit Winschoten

20 september 2022 - Bedrijfsfeest van Hornbach Groningen, veilig en zorgeloos gemaakt door A.F. Security uit Winschoten. Het grote PV feest aan Groningerweg 45/2 te... lees verder »

125 jaar jubileum WVV in De Klinker Winschoten - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

125 jaar jubileum WVV in De Klinker Winschoten

7 september 2022 - Een bijzondere dag in de sportgeschiedenis van Winschoten, daar zal iedereen het mee eens zijn, de dag waarop de Winschoter Voetbal Vereniging was... lees verder »

A. F. Security zorgt voor veilige nachten in de Blauwestad tijdens Waterbei - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A. F. Security zorgt voor veilige nachten in de Blauwestad tijdens Waterbei

4 september 2022 - Op de laatste vrijdag en zaterdag van augustus was als vanouds het centrum en het Marktplein van Winschoten gereserveerd voor het... lees verder »

A.F. Security zorgt voor de beveiliging van Bog and Roll in Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security zorgt voor de beveiliging van Bog and Roll in Veendam

23 augustus 2022 - Na twee jaar corona beperkingen zijn er overal in het land verschillende events en festiviteiten. Het weer werkt ook mee en de feestgangers zijn... lees verder »

A.F. Security zoekt nieuwe collega's! - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security zoekt nieuwe collega's!

9 augustus 2022 - OVER ONS Wij zijn een jong maar vooral snelgroeiend bedrijf. Doordat er in onze samenleving op steeds meer plaatsen beveiligers/ toezichthouders... lees verder »

Een geslaagd jubileum toernooi in Bad Nieuweschans - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Een geslaagd jubileum toernooi in Bad Nieuweschans

4 juli 2022 - Een zeer geslaagd weekend met veel plezier, sport, gezelligheid en harmonie en vele tevreden deelnemers en bezoekers. De beveiligers van A.F... lees verder »

« < 2 3 4 5 6 7 > »
Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd

13 juli 2024 - Een kleine week geleden vond er een vriendschappelijk duel plaats tussen FC Groningen en ASVB. Locatie: Sportpark Blijham. Voor het beveiligen van dit evenement werkte A.F. Security samen met GL... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.