Mobiele surveillance

Mobiele surveillance Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mobiele surveillance is een vorm van beveiliging waarbij beveiligingsmedewerkers in voertuigen regelmatig controlerondes uitvoeren op verschillende locaties. Het doel is om een zichtbare aanwezigheid te hebben, potentieel verdachte situaties te identificeren en snel te reageren op alarmen of incidenten. A.F. Security kan deze dienst voor u verzorgen.

Tijdens het uitvoeren zal onze surveillant controleren op onregelmatigheden, en melding maken van ongewone activiteiten, verdachte personen, open deuren of ramen, en andere mogelijke tekenen van onregelmatigheden. De aanwezigheid van een surveillant zal in veel gevallen potentiële indringers afschrikken, en de algemene veiligheid bevorderen.

A.F. Security verzorgt alarmopvolging voor particulieren en bedrijven en zorgt ervoor dat er op een alarmmelding snel wordt gereageerd, wij gaan ter plaatse en ondernemen de nodige acties.

Uitgebreide rapportage met checkpointregistratie
Onze bevindingen worden genoteerd in een nette rapportage, waarbij de mogelijkheid bestaat dat aangedane controlepunten worden voorzien van een tag, die door de beveiliger wordt gescand. Zo heeft u een exacte checkpointregistratie, voorzien van tijdsstempel en gps-coördinaten.

Meer weten over mobiele surveillance van A.F. Security

Heeft u vragen over deze dienst, of wilt u vrijblijvend meer informatie of een prijsopgave ontvangen? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

20 juni 2024 - A.F. Security heeft met het team van evenementenbeveiligers het tweedaagse muziekfestival Hullenzandfeest in Drijber (DR) beveiligd. Op het programma stonden o.a. Radio NL-DJ Frank van Leur, Henk... lees verder »

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

10 juni 2024 - Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.