Mobiele surveillance

Mobiele surveillance Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mobiele surveillance is een vorm van beveiliging waarbij beveiligingsmedewerkers in voertuigen regelmatig controlerondes uitvoeren op verschillende locaties. Het doel is om een zichtbare aanwezigheid te hebben, potentieel verdachte situaties te identificeren en snel te reageren op alarmen of incidenten. A.F. Security kan deze dienst voor u verzorgen.

Tijdens het uitvoeren zal onze surveillant controleren op onregelmatigheden, en melding maken van ongewone activiteiten, verdachte personen, open deuren of ramen, en andere mogelijke tekenen van onregelmatigheden.
Onze aanwezigheid zal in veel gevallen potentiële indringers afschrikken, en de algemene veiligheid bevorderen.
A.F. Security verzorgt alarmopvolging voor particulieren en bedrijven. Wij zorgen ervoor dat bij een alarmmelding snel wordt gereageerd, waarbij wij ter plaatse gaan en de nodige acties ondernemen.

Uitgebreide rapportage met checkpointregistratie
Alle bevindingen worden genoteerd in een nette rapportage, waarbij de mogelijkheid bestaat dat aangedane controlepunten worden voorzien van een tag, die door de beveiliger wordt gescand. Zo heeft u een exacte checkpointregistratie, voorzien van tijdsstempel en gps-coördinaten.

Meer weten over mobiele surveillance van A.F. Security

Heeft u vragen over deze dienst, of wilt u vrijblijvend meer informatie of een prijsopgave ontvangen? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security

26 februari 2024 - De evenementenbeveiligers van A.F. Security uit Heiligerlee hebben weer een mooi werkweekend achter de rug. Zij verzorgden de beveiliging tijdens het uitverkochte muziekfeest `Aierlegger Rock` in... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.