Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Als het bewaren van de rust en veiligheid ergens belangrijk is, dan is het wel in een zorginstelling zoals een ziekenhuis of anderszins. De gezondheid van de patiënten heeft de prioriteit en extra opwinding kunnen zij in de meeste gevallen niet gebruiken. Met A.F. Security zorgt u ervoor dat de beveiliging op orde is, zodat de rust niet verstoord wordt, en patiënten in alle rust kunnen herstellen.

A.F. Security biedt gecertificeerde zorgbeveiligers, waarmee u de zekerheid hebt van een professional die weet waar zijn prioriteiten liggen. Wij bieden deze vorm van beveiliging aan in ziekenhuizen, geestelijke gezondheidsinstellingen, in de ouderenzorg en andere (lichamelijke) zorginstellingen.
Bij ons staat de veiligheid van cliënten, patiënten, zorgverleners en bezoekers te allen tijde voorop.

Vrijblijvende offerte voor beveiliging

Heeft u vragen over onze beveiligingsdiensten of bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke beveiligingsvraag? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

Meedener Muziekavond. - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meedener Muziekavond.

5 maart 2023 - Afgelopen week mochten wij de beveiliging verzorgen bij Meedener Muziekavond. Wat een feest, prachtig muziek en een fantastische opkomst. Wij willen de organisatie... lees verder »

Jaarlijkse BHV-cursus - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Jaarlijkse BHV-cursus

2 maart 2023 - Afgelopen week hebben we onze jaarlijkse BHV-cursus weer gehad. Al onze beveiligers hebben weer een opfriscursus, kennis en vaardigheid gehad. En natuurlijk zijn we ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.