Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Als het bewaren van de rust en veiligheid ergens belangrijk is, dan is het wel in een zorginstelling zoals een ziekenhuis of anderszins. De gezondheid van de patiënten heeft de prioriteit en extra opwinding kunnen zij in de meeste gevallen niet gebruiken. Met A.F. Security zorgt u ervoor dat de beveiliging op orde is, zodat de rust niet verstoord wordt, en patiënten in alle rust kunnen herstellen.

A.F. Security biedt gecertificeerde zorgbeveiligers, waarmee u de zekerheid hebt van een professional die weet waar zijn prioriteiten liggen. Wij bieden deze vorm van beveiliging aan in ziekenhuizen, geestelijke gezondheidsinstellingen, in de ouderenzorg en andere (lichamelijke) zorginstellingen.
Bij ons staat de veiligheid van cliënten, patiënten, zorgverleners en bezoekers te allen tijde voorop.

Vrijblijvende offerte voor beveiliging

Heeft u vragen over onze beveiligingsdiensten of bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke beveiligingsvraag? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

A.F. Security helpt de Run van Winschoten veilig te houden - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security helpt de Run van Winschoten veilig te houden

15 september 2021 - De oudste ultraloop van Nederland, de RUN van Winschoten, heeft wederom plaatsgevonden op de tweede zaterdag in september. Op 11 september 2021 hebben diverse na... lees verder »

A.F. Security maakt het worsteltoernooi bij het Oldambtmeer veilig - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security maakt het worsteltoernooi bij het Oldambtmeer veilig

31 augustus 2021 - In het bijzijn van ca. 90 deelnemers vond het afgelopen zaterdag het Beach Wrestling toernooi op het strand van het Oldambtmeer plaats. Het beveiligingsbedrijf A... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.