Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Als het bewaren van de rust en veiligheid ergens belangrijk is, dan is het wel in een zorginstelling zoals een ziekenhuis of anderszins. De gezondheid van de patiënten heeft de prioriteit en extra opwinding kunnen zij in de meeste gevallen niet gebruiken. Met A.F. Security zorgt u ervoor dat de beveiliging op orde is, zodat de rust niet verstoord wordt, en patiënten in alle rust kunnen herstellen.

A.F. Security biedt gecertificeerde zorgbeveiligers, waarmee u de zekerheid hebt van een professional die weet waar zijn prioriteiten liggen. Wij bieden deze vorm van beveiliging aan in ziekenhuizen, geestelijke gezondheidsinstellingen, in de ouderenzorg en andere (lichamelijke) zorginstellingen.
Bij ons staat de veiligheid van cliënten, patiënten, zorgverleners en bezoekers te allen tijde voorop.

Vrijblijvende offerte voor beveiliging

Heeft u vragen over onze beveiligingsdiensten of bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke beveiligingsvraag? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

A.F. Security zoekt nieuwe collega_s! - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security zoekt nieuwe collega_s!

9 augustus 2022 - OVER ONS Wij zijn een jong maar vooral snelgroeiend bedrijf. Doordat er in onze samenleving op steeds meer plaatsen beveiligers/ toezichthouders worden ingezet, zi... lees verder »

Stichting Rock-On zorgt voor goede muziek en A.F Security voor top beveiliging - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Stichting Rock-On zorgt voor goede muziek en A.F Security voor top beveiliging

6 juli 2022 - Het was afgelopen zaterdag vet feest in het Boekhoven park Nieuwe Pekela waar het Rock-on outdoor festival plaatsvond. Na twee jaar afwezig te zijn wegens corona maatr... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.