Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging in de zorg biedt een stukje zekerheid voor medewerkers, patiënten en bezoekers op het gebied van veiligheid en het bewaren van de rust. In een ziekenhuis of andere zorginstelling kan het gebeuren dat de gemoederen oplopen, en emoties de overhand krijgen. De zorgbeveiliger draagt bij aan een veilige werkomgeving voor artsen en anders zorgpersoneel, en weet tevens bezoekers en patiënten veilig te houden.

A.F. Security biedt gediplomeerde en ervaren beveiligers voorin de zorg. Zij beschikken niet alleen over het beveiligersdiploma, maar voelen daarnaast ook feilloos aan wanneer een situatie extra aandacht vraagt. Hiermee zijn ze eventuele escalatie altijd een stapje voor, en kunnen vaak al reguleren voor dat het echt uit de hand dreigt te lopen.

Vrijblijvende offerte voor zorgbeveiliging

Heeft u vragen over onze zorgbeveiligingsdienst, of bent u benieuwd naar informatie over uw specifieke beveiligingsvraag? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security

26 februari 2024 - De evenementenbeveiligers van A.F. Security uit Heiligerlee hebben weer een mooi werkweekend achter de rug. Zij verzorgden de beveiliging tijdens het uitverkochte muziekfeest `Aierlegger Rock` in... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.