Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Als het bewaren van de rust en veiligheid ergens belangrijk is, dan is het wel in een zorginstelling zoals een ziekenhuis of anderszins. De gezondheid van de patiënten heeft de prioriteit en extra opwinding kunnen zij in de meeste gevallen niet gebruiken. Met A.F. Security zorgt u ervoor dat de beveiliging op orde is, zodat de rust niet verstoord wordt, en patiënten in alle rust kunnen herstellen.

A.F. Security biedt gecertificeerde zorgbeveiligers, waarmee u de zekerheid hebt van een professional die weet waar zijn prioriteiten liggen. Wij bieden deze vorm van beveiliging aan in ziekenhuizen, geestelijke gezondheidsinstellingen, in de ouderenzorg en andere (lichamelijke) zorginstellingen.
Bij ons staat de veiligheid van cliënten, patiënten, zorgverleners en bezoekers te allen tijde voorop.

Vrijblijvende offerte voor beveiliging

Heeft u vragen over onze beveiligingsdiensten of bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke beveiligingsvraag? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

Evenementbeveiliging en nachtbewaking tijdens Foodtruckfestival - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Evenementbeveiliging en nachtbewaking tijdens Foodtruckfestival

15 september 2023 - Het afgelopen weekend deed Foodtruckfestival Rrrollend de stad Groningen aan. A.F. Security was gevraagd om hierbij de beveiliging te verzorgen. Dat deden wij na... lees verder »

Nieuwe locatie voor onze beveiligers: De Toekomst Scheemda (RetroFest) - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Nieuwe locatie voor onze beveiligers: De Toekomst Scheemda (RetroFest)

14 september 2023 - Zaterdag 2 en zondag 3 september waren we in de Toekomst in Scheemda bij RetroFest aanwezig. Voor de beveiligers van ons security team een nieuwe, leuke locatie ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.