Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging in de zorg biedt een stukje zekerheid voor medewerkers, patiënten en bezoekers op het gebied van veiligheid en het bewaren van de rust. In een ziekenhuis of andere zorginstelling kan het gebeuren dat de gemoederen oplopen, en emoties de overhand krijgen. De zorgbeveiliger draagt bij aan een veilige werkomgeving voor artsen en anders zorgpersoneel, en weet tevens bezoekers en patiënten veilig te houden.

A.F. Security biedt gediplomeerde en ervaren beveiligers voorin de zorg. Zij beschikken niet alleen over het beveiligersdiploma, maar voelen daarnaast ook feilloos aan wanneer een situatie extra aandacht vraagt. Hiermee zijn ze eventuele escalatie altijd een stapje voor, en kunnen vaak al reguleren voor dat het echt uit de hand dreigt te lopen.

Vrijblijvende offerte voor zorgbeveiliging

Heeft u vragen over onze zorgbeveiligingsdienst, of bent u benieuwd naar informatie over uw specifieke beveiligingsvraag? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

20 juni 2024 - A.F. Security heeft met het team van evenementenbeveiligers het tweedaagse muziekfestival Hullenzandfeest in Drijber (DR) beveiligd. Op het programma stonden o.a. Radio NL-DJ Frank van Leur, Henk... lees verder »

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

10 juni 2024 - Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.