Horecaportiers en gastheren/-dames

Horecaportiers en gastheren/-dames Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security levert gecertificeerde en ervaren beveiligingsmedewerkers die gespecialiseerd zijn in het werken in de horeca. Horecaportiers staan bekend als probleemoplossers, bemiddelaars en bewakers en hun diensten zijn vaak van onschatbare waarde. Zeker met het huidige, snel stijgende aantal geweldsincidenten in de uitgaanswereld kan een goed opgeleide, gecertificeerde horecaportier beslist het verschil maken.

De horecaportier kan door snel signaleren van een probleem in wording een nare situatie voorkomen en de ongewenste personen toegang weigeren. De horecaportier maakt gebruik van hulpmiddelen zoals een portofoon, een toegangspoort of een metaaldetector, en werkt indien nodig nauw samen met hulpdiensten zoals de politie.

Onze horecaportiers zijn in bezit van een SVH Diploma Horecaportier of diploma Beveiliger.

Vrijblijvende offerte voor horecabeveiliging

Heeft u vragen over onze dienst horecaportiers en gastheren en -dames, of bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke beveiligingsvraag? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

20 juni 2024 - A.F. Security heeft met het team van evenementenbeveiligers het tweedaagse muziekfestival Hullenzandfeest in Drijber (DR) beveiligd. Op het programma stonden o.a. Radio NL-DJ Frank van Leur, Henk... lees verder »

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

10 juni 2024 - Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.