Brandwachten

Brandwachten Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Bent u op zoek naar een brandwacht, bijvoorbeeld voor uw evenement of bedrijfsfeest waarbij een brandwacht aanwezig moet zijn? Of hebt u een storing in uw BMC, BMI of sprinklerinstallatie? Onze rijksgediplomeerde brandwachten staan voor uw veiligheid paraat.

A.F. Security biedt u extra brandveiligheid met onze ervaren brandwachten. Door gebruik te maken van onze expertise en zintuigen kunnen wij door vroegsignalering mogelijk een calamiteit voorkomen. Zo wordt er gelet op rook, maar ook op vuurgevaarlijke situaties, zoals losliggende stroomonderdelen, kapotte stopcontacten of gebruik of opslag van brandgevaarlijk materiaal. In geval van een calamiteit hebben onze brandwachten de mogelijkheid om levensreddend te handelen.

Ook wanneer er reeds een brand heeft gewoed kunnen wij de nacontrole voor u verzorgen.

Vrijblijvende offerte voor brandwacht

Heeft u vragen over onze veiligheidsdiensten zoals brandwacht, of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie

18 maart 2024 - Als beveiligingsbedrijf is het onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Afgelopen weekend hadden we de eer om woorden om te zetten in daden bij een levendig... lees verder »

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.