Brandwachten

Brandwachten Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Bent u op zoek naar een brandwacht, bijvoorbeeld voor uw evenement of bedrijfsfeest waarbij een brandwacht aanwezig moet zijn? Of hebt u een storing in uw BMC, BMI of sprinklerinstallatie? Onze rijksgediplomeerde brandwachten staan voor uw veiligheid paraat.

A.F. Security biedt u extra brandveiligheid met onze ervaren brandwachten. Door gebruik te maken van onze expertise en zintuigen kunnen wij door vroegsignalering mogelijk een calamiteit voorkomen. Zo wordt er gelet op rook, maar ook op vuurgevaarlijke situaties, zoals losliggende stroomonderdelen, kapotte stopcontacten of gebruik of opslag van brandgevaarlijk materiaal. In geval van een calamiteit hebben onze brandwachten de mogelijkheid om levensreddend te handelen.

Ook wanneer er reeds een brand heeft gewoed kunnen wij de nacontrole voor u verzorgen.

Vrijblijvende offerte voor brandwacht

Heeft u vragen over onze veiligheidsdiensten zoals brandwacht, of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen

24 november 2023 - Traditiegetrouw komt Sinterklaas, vergezeld van tientallen pieten, enkele weken voorafgaand aan zijn verjaardag, aan in de haven van Winschoten. De organisatie van de intocht was in handen van... lees verder »

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security

23 november 2023 - Afgelopen vrijdag waren de eventbeveiligers van A.F. Security aanwezig bij het studentenfeest van het Corps Adspiranten VerkeersVlieger, ofwel het CAVV, waarbij traditiegetrouw het nieuwe logo bekend... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.