Beveiligingsnieuws/blog

Lees hier het laatste nieuws uit de beveiligingsbranche. Via blogberichten houden we je op de hoogte van de activiteiten van A.F. Security. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates.

1 2 3 > »
Meedener Muziekavond. - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meedener Muziekavond.

5 maart 2023 - Afgelopen week mochten wij de beveiliging verzorgen bij Meedener Muziekavond. Wat een feest, prachtig muziek en een fantastische opkomst. Wij... lees verder »

Jaarlijkse BHV-cursus - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Jaarlijkse BHV-cursus

2 maart 2023 - Afgelopen week hebben we onze jaarlijkse BHV-cursus weer gehad. Al onze beveiligers hebben weer een opfriscursus, kennis en vaardigheid gehad. En... lees verder »

Afgelopen weekend was de Bedumer Winterloop! - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Afgelopen weekend was de Bedumer Winterloop!

8 februari 2023 - Afgelopen weekend was de Bedumer Winterloop! Wat een feest en wat heeft iedereen ontzettend goed zijn best gedaan. Twee avonden mochten wij de... lees verder »

Ben jij ook benieuwd naar het gezicht achter A.F. Security? - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Ben jij ook benieuwd naar het gezicht achter A.F. Security?

1 februari 2023 - Ben jij ook benieuwd naar het gezicht achter A.F. Security? Mijn naam is Alexander Feenstra, Ik ben algemeen directeur bij A.F. Security en... lees verder »

Nachtbewaking van De Klinker in de bekwame handen van A.F. Security Winschoten - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Nachtbewaking van De Klinker in de bekwame handen van A.F. Security Winschoten

20 december 2022 - De vijfde editie van het Tafelhuis werd afgelopen weekend georganiseerd door de Ronde Tafel 41 uit Winschoten. In De Klinker zijn vele bezoekers... lees verder »

Bedrijfsfeest van Hornbach Groningen, veilig en zorgeloos gemaakt door A.F. Security uit Winschoten. - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Bedrijfsfeest van Hornbach Groningen, veilig en zorgeloos gemaakt door A.F. Security uit Winschoten.

20 september 2022 - Bedrijfsfeest van Hornbach Groningen, veilig en zorgeloos gemaakt door A.F. Security uit Winschoten. Het grote PV feest aan Groningerweg 45/2 te... lees verder »

125 JAAR JUBILEUM WVV IN DE KLINKER WINSCHOTEN - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

125 JAAR JUBILEUM WVV IN DE KLINKER WINSCHOTEN

7 september 2022 - Een bijzondere dag in de sportgeschiedenis van Winschoten, daar zal iedereen het mee eens zijn, de dag waarop de Winschoter Voetbal Vereniging was... lees verder »

A. F. Security zorgt voor veilige nachten in de Blauwestad tijdens Waterbei - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A. F. Security zorgt voor veilige nachten in de Blauwestad tijdens Waterbei

4 september 2022 - Op de laatste vrijdag en zaterdag van augustus was als vanouds het centrum en het Marktplein van Winschoten gereserveerd voor het... lees verder »

A.F. Security zorgt voor de beveiliging van Bog and Roll in Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security zorgt voor de beveiliging van Bog and Roll in Veendam

23 augustus 2022 - Na twee jaar corona beperkingen zijn er overal in het land verschillende events en festiviteiten. Het weer werkt ook mee en de feestgangers zijn... lees verder »

A.F. Security zoekt nieuwe collega_s! - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security zoekt nieuwe collega_s!

9 augustus 2022 - OVER ONS Wij zijn een jong maar vooral snelgroeiend bedrijf. Doordat er in onze samenleving op steeds meer plaatsen beveiligers/ toezichthouders... lees verder »

1 2 3 > »
Meedener Muziekavond. - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meedener Muziekavond.

5 maart 2023 - Afgelopen week mochten wij de beveiliging verzorgen bij Meedener Muziekavond. Wat een feest, prachtig muziek en een fantastische opkomst. Wij willen de organisatie... lees verder »

Jaarlijkse BHV-cursus - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Jaarlijkse BHV-cursus

2 maart 2023 - Afgelopen week hebben we onze jaarlijkse BHV-cursus weer gehad. Al onze beveiligers hebben weer een opfriscursus, kennis en vaardigheid gehad. En natuurlijk zijn we ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.