Beveiligingsnieuws/blog

Lees hier het laatste nieuws uit de beveiligingsbranche. Via blogberichten houden we je op de hoogte van de activiteiten van A.F. Security. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates.

1 2 3 4 > »
Vakkundige beveiliging van Sterren op het Marktplein verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Vakkundige beveiliging van Sterren op het Marktplein verzorgd door A.F. Security

1 juni 2023 - Een 'thuiswedstrijd' voor A.F. Security uit Winschoten tijdens het afgelopen pinksterweekend. Deze keer waren wij gevraagd het evenement Sterren op... lees verder »

Rockoptreden Høksons in De Drijscheer zonder incidenten verlopen - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rockoptreden Høksons in De Drijscheer zonder incidenten verlopen

30 mei 2023 - Rockband Høksons trad afgelopen zaterdag op in De Drijscheer in Alteveer. De beveiliging was in onze handen en we kunnen melden dat de avond goed en... lees verder »

Eventbeveiliging A.F. Security bij Crazy Race Termunten - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Eventbeveiliging A.F. Security bij Crazy Race Termunten

26 mei 2023 - Afgelopen zondag, 21 mei, was onze evenementbeveiliging aanwezig bij de Crazy Race Termunten. Het evenement vond plaats op de ijsbaan in Termunten en... lees verder »

A.F. Security beveiligt Leutje Sail in Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security beveiligt Leutje Sail in Veendam

23 mei 2023 - Afgelopen zaterdag waren wij ingehuurd om het evenement Leutje Sail in Veendam te beveiligen. De organisatie was in handen van Bogdike, met wie wij... lees verder »

Bevrijdingsevenement in Veendam beveiligd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Bevrijdingsevenement in Veendam beveiligd door A.F. Security

9 mei 2023 - De beveiliging van het Bevrijdingsdagevenement in Veendam was in handen van A.F. Security. De feestelijkheden moesten op deze onstuimige 5 mei... lees verder »

Meedener Muziekavond - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meedener Muziekavond

5 maart 2023 - Afgelopen week mochten wij de beveiliging verzorgen bij Meedener Muziekavond. Wat een feest, prachtig muziek en een fantastische opkomst. Wij... lees verder »

Jaarlijkse BHV-cursus - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Jaarlijkse BHV-cursus

2 maart 2023 - Afgelopen week hebben we onze jaarlijkse BHV-cursus weer gehad. Al onze beveiligers hebben weer een opfriscursus, kennis en vaardigheid gehad. En... lees verder »

Afgelopen weekend was de Bedumer Winterloop! - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Afgelopen weekend was de Bedumer Winterloop!

8 februari 2023 - Afgelopen weekend was de Bedumer Winterloop! Wat een feest en wat heeft iedereen ontzettend goed zijn best gedaan. Twee avonden mochten wij de... lees verder »

Ben jij ook benieuwd naar het gezicht achter A.F. Security? - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Ben jij ook benieuwd naar het gezicht achter A.F. Security?

1 februari 2023 - Ben jij ook benieuwd naar het gezicht achter A.F. Security? Mijn naam is Alexander Feenstra, Ik ben algemeen directeur bij A.F. Security en... lees verder »

Nachtbewaking van De Klinker in de bekwame handen van A.F. Security Winschoten - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Nachtbewaking van De Klinker in de bekwame handen van A.F. Security Winschoten

20 december 2022 - De vijfde editie van het Tafelhuis werd afgelopen weekend georganiseerd door de Ronde Tafel 41 uit Winschoten. In De Klinker zijn vele bezoekers... lees verder »

1 2 3 4 > »
Vakkundige beveiliging van Sterren op het Marktplein verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Vakkundige beveiliging van Sterren op het Marktplein verzorgd door A.F. Security

1 juni 2023 - Een 'thuiswedstrijd' voor A.F. Security uit Winschoten tijdens het afgelopen pinksterweekend. Deze keer waren wij gevraagd het evenement Sterren op het Marktplein te b... lees verder »

Rockoptreden Høksons in De Drijscheer zonder incidenten verlopen - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rockoptreden Høksons in De Drijscheer zonder incidenten verlopen

30 mei 2023 - Rockband Høksons trad afgelopen zaterdag op in De Drijscheer in Alteveer. De beveiliging was in onze handen en we kunnen melden dat de avond goed en zonder incidenten... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.