Beveiligingsnieuws/blog

Lees hier het laatste nieuws uit de beveiligingsbranche. Via blogberichten houden we je op de hoogte van de activiteiten van A.F. Security. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates.

« < 1 2 3 4 > »
Bedrijfsfeest van Hornbach Groningen, veilig en zorgeloos gemaakt door A.F. Security uit Winschoten - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Bedrijfsfeest van Hornbach Groningen, veilig en zorgeloos gemaakt door A.F. Security uit Winschoten

20 september 2022 - Bedrijfsfeest van Hornbach Groningen, veilig en zorgeloos gemaakt door A.F. Security uit Winschoten. Het grote PV feest aan Groningerweg 45/2 te... lees verder »

125 jaar jubileum WVV in De Klinker Winschoten - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

125 jaar jubileum WVV in De Klinker Winschoten

7 september 2022 - Een bijzondere dag in de sportgeschiedenis van Winschoten, daar zal iedereen het mee eens zijn, de dag waarop de Winschoter Voetbal Vereniging was... lees verder »

A. F. Security zorgt voor veilige nachten in de Blauwestad tijdens Waterbei - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A. F. Security zorgt voor veilige nachten in de Blauwestad tijdens Waterbei

4 september 2022 - Op de laatste vrijdag en zaterdag van augustus was als vanouds het centrum en het Marktplein van Winschoten gereserveerd voor het... lees verder »

A.F. Security zorgt voor de beveiliging van Bog and Roll in Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security zorgt voor de beveiliging van Bog and Roll in Veendam

23 augustus 2022 - Na twee jaar corona beperkingen zijn er overal in het land verschillende events en festiviteiten. Het weer werkt ook mee en de feestgangers zijn... lees verder »

A.F. Security zoekt nieuwe collega's! - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security zoekt nieuwe collega's!

9 augustus 2022 - OVER ONS Wij zijn een jong maar vooral snelgroeiend bedrijf. Doordat er in onze samenleving op steeds meer plaatsen beveiligers/ toezichthouders... lees verder »

Stichting Rock-On zorgt voor goede muziek en A.F Security voor top beveiliging - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Stichting Rock-On zorgt voor goede muziek en A.F Security voor top beveiliging

6 juli 2022 - Het was afgelopen zaterdag vet feest in het Boekhoven park Nieuwe Pekela waar het Rock-on outdoor festival plaatsvond. Na twee jaar afwezig te zijn... lees verder »

Een geslaagd jubileum toernooi in Bad Nieuweschans - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Een geslaagd jubileum toernooi in Bad Nieuweschans

4 juli 2022 - Een zeer geslaagd weekend met veel plezier, sport, gezelligheid en harmonie en vele tevreden deelnemers en bezoekers. De beveiligers van A.F... lees verder »

A.F Security houdt de zomereditie van Night of the Guitars veilig - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F Security houdt de zomereditie van Night of the Guitars veilig

3 juli 2022 - Vanaf #Museumplein in #Veendam klonk afgelopen weekend de aanstekelijke muziek als vanouds. Maar liefst achttien muzikanten speelden tot in de... lees verder »

Grandioze 5 mei viering in Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Grandioze 5 mei viering in Veendam

10 mei 2022 - Een geweldig feest op 5 mei jl. in het centrum en op het Museumplein in Veendam. A.F. Security uit Winschoten was daar in opdracht van de Stichting... lees verder »

A.F. Security waakt over kostbare materialen in de Eemshaven

29 april 2022 - In opdracht van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken B.V. te Nijkerk hebben de mensen van A.F. Security uit Winschoten, in gezelschap van een... lees verder »

« < 1 2 3 4 > »
Vakkundige beveiliging van Sterren op het Marktplein verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Vakkundige beveiliging van Sterren op het Marktplein verzorgd door A.F. Security

1 juni 2023 - Een 'thuiswedstrijd' voor A.F. Security uit Winschoten tijdens het afgelopen pinksterweekend. Deze keer waren wij gevraagd het evenement Sterren op het Marktplein te b... lees verder »

Rockoptreden Høksons in De Drijscheer zonder incidenten verlopen - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rockoptreden Høksons in De Drijscheer zonder incidenten verlopen

30 mei 2023 - Rockband Høksons trad afgelopen zaterdag op in De Drijscheer in Alteveer. De beveiliging was in onze handen en we kunnen melden dat de avond goed en zonder incidenten... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.