Alarmopvolging

Alarmopvolging Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security verzorgt alarmopvolging voor particulieren en bedrijven. Wij zorgen ervoor dat bij een alarmmelding snel wordt gereageerd, waarbij wij ter plaatse gaan en de nodige acties ondernemen.

Onze beveiliger ter plaatse zal eventuele bedreigingen identificeren, en beoordelen of de situatie directe actie vereist, of dat het wellicht gaat om een loos alarm, zoals een automatische brandmelding of een technisch probleem.

Rapportage in de vorm van alarmbon
Onze beveiligers werken met beveiligingssoftware Secusoft, waar binnen een streng beveiligde omgeving de verwerking van gegevens plaatsvindt. Elke registratie, zoals melding en opvolging, resulteert in een nette alarmbon, die naar u als opdrachtgever wordt gemaild. Wanneer er sprake is van een noodsituatie, zal de beveiliger de nodige stappen ondernemen om de veiligheid te waarborgen, zoals het evacueren van mensen, het inschakelen van hulpdiensten of het nemen van andere beschermende maatregelen.

Vrijblijvende offerte alarmopvolging

Heeft u vragen over deze dienst, of wilt u vrijblijvend meer informatie of een prijsopgave ontvangen? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

20 juni 2024 - A.F. Security heeft met het team van evenementenbeveiligers het tweedaagse muziekfestival Hullenzandfeest in Drijber (DR) beveiligd. Op het programma stonden o.a. Radio NL-DJ Frank van Leur, Henk... lees verder »

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

10 juni 2024 - Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.