Alarmopvolging

Alarmopvolging Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

A.F. Security verzorgt alarmopvolging voor particulieren en bedrijven. Wij zorgen ervoor dat bij een alarmmelding snel wordt gereageerd, waarbij wij ter plaatse gaan en de nodige acties ondernemen.

Onze beveiliger ter plaatse zal eventuele bedreigingen identificeren, en beoordelen of de situatie directe actie vereist, of dat het wellicht gaat om een loos alarm, zoals een automatische brandmelding of een technisch probleem.

Rapportage in de vorm van alarmbon
Onze beveiligers werken met beveiligingssoftware Secusoft, waar binnen een streng beveiligde omgeving de verwerking van gegevens plaatsvindt. Elke registratie, zoals melding en opvolging, resulteert in een nette alarmbon, die naar u als opdrachtgever wordt gemaild. Wanneer er sprake is van een noodsituatie, zal de beveiliger de nodige stappen ondernemen om de veiligheid te waarborgen, zoals het evacueren van mensen, het inschakelen van hulpdiensten of het nemen van andere beschermende maatregelen.

Vrijblijvende offerte alarmopvolging

Heeft u vragen over deze dienst, of wilt u vrijblijvend meer informatie of een prijsopgave ontvangen? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security

26 februari 2024 - De evenementenbeveiligers van A.F. Security uit Heiligerlee hebben weer een mooi werkweekend achter de rug. Zij verzorgden de beveiliging tijdens het uitverkochte muziekfeest `Aierlegger Rock` in... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.