24/7 camerabewaking

24/7 camerabewaking Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Bij A.F. Security bieden we een betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossing: 24/7 bewaking met een cameramast, op elke gewenste locatie. Deze dienst is ideaal voor klanten die verhoogde veiligheid willen implementeren op locaties die gevoelig zijn voor ongeregeldheden of incidenten.

Onze dienst omvat niet alleen de installatie van een geavanceerde cameramast, maar ook een continue verbinding met de meldkamer, die direct actie onderneemt bij verdachte activiteiten. U kunt er van op aan dat de mobiele surveillancedienst van A.F. Security snel ter plaatse op onderzoek uit gaat.

Waar kan onze cameramast geplaatst worden?

De mast is uitgerust met hoogwaardige camera’s die een breed gebied kunnen monitoren, zowel overdag als 's nachts. Wij plaatsen een mobiele cameramast op de door u gewenste locatie. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan:

  • Bouwlocaties
  • Festivalterreinen
  • Bedrijfsterreinen
  • Parkeerplaatsen
  • Winkelcentra
  • Elke andere plek waar ongeregeldheden, zoals aanslagen, kunnen worden verwacht

Verbonden met Meldkamer
De camerabeelden worden continu doorgestuurd naar onze meldkamer, die 24/7 bemand is door getrainde professionals. Deze meldkamer is de kern van onze bewakingsdienst, waar beelden worden geanalyseerd en er bij verdachte activiteiten, zoals een inbraakpogingen, vandalisme, of anderszins, direct contact opgenomen wordt met A.F. Security.

Wij sturen hierop onmiddellijk onze mobiele surveillance-eenheid naar de betreffende locatie. Onze goed opgeleide beveiligers zijn snel ter plaatse en getraind om adequaat te reageren op verschillende situaties, van preventief optreden tot het inschakelen van de politie indien nodig.

Waarom Kiezen voor A.F. Security?

Wij maken gebruik van de beste beveiligers in combinatie met de nieuwste technologieën, zoals onze hoge-resolutie camera's met nachtzichtfunctie. Dankzij de directe connectie met onze meldkamer kunnen we snel reageren op incidenten, wat de schade minimaliseert en de kans op aanhouding van daders vergroot. Daarnaast zijn wij zeer flexibel en hebben wij reeds jaren ervaring als beveiliger in Groningen, Friesland en Drenthe.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Samen zorgen we voor een veilige en beveiligde omgeving.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Beveiligingsdiensten.

  • 24/7 camerabewaking Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
  • 24/7 camerabewaking Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd

13 juli 2024 - Een kleine week geleden vond er een vriendschappelijk duel plaats tussen FC Groningen en ASVB. Locatie: Sportpark Blijham. Voor het beveiligen van dit evenement werkte A.F. Security samen met GL... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.