Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 24 november 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Traditiegetrouw komt Sinterklaas, vergezeld van tientallen pieten, enkele weken voorafgaand aan zijn verjaardag, aan in de haven van Winschoten. De organisatie van de intocht was in handen van Rainbow Events en Stichting Activiteiten Oldambt.
Wij van A.F. Security verzorgden tijdens de Sinterklaasintocht de beveiliging.

Taken van beveiliger tijdens sinterklaasintocht

Hoe meer mensen er op de been zijn tijdens een evenement, hoe belangrijker het is dat het geheel veilig en ordelijk verloopt. Vooral als het grootste deel van de bezoekers kinderen zijn. Tijdens de sinterklaasintocht heeft een beveiliger verschillende taken om ervoor te zorgen dat de veiligheid gewaarborgd is. Zoals bijvoorbeeld:

  • Crowd control: Zorgen voor een geordende menigte en het voorkomen van opstootjes of paniek.
  • Toegangscontrole: Controleren van toegangspunten om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen het evenement betreden.
  • Bewaken van de route: Patrouilleren langs de route van de intocht om mogelijke veiligheidsproblemen te identificeren en aan te pakken.
  • Samenwerken met hulpdiensten: Indien nodig samenwerken met politie, brandweer en andere hulpdiensten om snel te kunnen reageren op noodsituaties.
  • Communicatie: Effectieve communicatie met andere beveiligingspersoneel en organisatoren om snel te kunnen reageren op eventuele incidenten.
  • EHBO-assistentie: In geval van medische noodsituaties, kan een beveiliger eerste hulp verlenen of medische professionals oproepen.
  • Preventie: Actief letten op potentieel onveilig gedrag en dit proberen te voorkomen voordat het een probleem wordt.


Gezellige Sinterklaasintocht in Winschoten, Oost-Groningen
Gelukkig kunnen wij melden dat de intocht van Sinterklaas en pieten in de Rozenstad goed is verlopen. Ondanks wat lichte regen hebben de beveiligers van A.F. Security vooral heel veel blije gezichtjes mogen zien, terwijl wij Sinterklaas en zijn gevolg begeleidden door de menigte.

Zelf een evenement van formaat en een flexibele, ervaren beveiliger nodig?

A.F. Security is werkzaam in Groningen, Friesland en overig (Noord-)Nederland. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur uw veiligheidsvraag in via de website, of neem per telefoon contact met ons op en wij maken een passend beveiligingsplan op maat.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security

26 februari 2024 - De evenementenbeveiligers van A.F. Security uit Heiligerlee hebben weer een mooi werkweekend achter de rug. Zij verzorgden de beveiliging tijdens het uitverkochte muziekfeest `Aierlegger Rock` in... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.