Beveiliging verzorgd tijdens Grandioos Alteveer

Beveiliging verzorgd tijdens Grandioos Alteveer

Beveiliging verzorgd tijdens Grandioos Alteveer Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 11 september 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Wat begon als een drinkfeestje in de achtertuin in tijden van corona, is uitgegroeid tot een tweedaags festival. Grandioos Alteveer vond dit jaar opnieuw plaats, de beveiliging werd hierbij verzorgd door A.F. Security.

Bezoekers konden genieten van een groot feest, en om ervoor te zorgen dat een ieders veiligheid werd gewaarborgd was het event security team van A.F. Security aanwezig. Zo kon er worden gedanst, gedronken en gefeest, terwijl onze beveiligers een oogje in het zeil hielden. We delen graag een mooie foto van dit Grandioze Evenement.

Evenementenbeveiliger nodig in provincie Groningen? Bel A.F. Security Winschoten

Voor de verzorging van de veiligheid van gasten, medewerkers en artiesten kunt u vertrouwen op de ervaren event beveiligers van A.F. Security uit Winschoten. Wij beveiligen evenementen en andere bijeenkomsten, daarnaast kunt u ons tevens inhuren als objectbeveiliger, horecaportier, en in tal van andere rollen als beveiliger. Voor een compleet overzicht van onze diensten, klik hier.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen

24 november 2023 - Traditiegetrouw komt Sinterklaas, vergezeld van tientallen pieten, enkele weken voorafgaand aan zijn verjaardag, aan in de haven van Winschoten. De organisatie van de intocht was in handen van... lees verder »

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security

23 november 2023 - Afgelopen vrijdag waren de eventbeveiligers van A.F. Security aanwezig bij het studentenfeest van het Corps Adspiranten VerkeersVlieger, ofwel het CAVV, waarbij traditiegetrouw het nieuwe logo bekend... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.