Beveiliging verzorgd tijdens Grandioos Alteveer

Beveiliging verzorgd tijdens Grandioos Alteveer

Beveiliging verzorgd tijdens Grandioos Alteveer Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 11 september 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Wat begon als een drinkfeestje in de achtertuin in tijden van corona, is uitgegroeid tot een tweedaags festival. Grandioos Alteveer vond dit jaar opnieuw plaats, de beveiliging werd hierbij verzorgd door A.F. Security.

Bezoekers konden genieten van een groot feest, en om ervoor te zorgen dat een ieders veiligheid werd gewaarborgd was het event security team van A.F. Security aanwezig. Zo kon er worden gedanst, gedronken en gefeest, terwijl onze beveiligers een oogje in het zeil hielden. We delen graag een mooie foto van dit Grandioze Evenement.

Evenementenbeveiliger nodig in provincie Groningen? Bel A.F. Security Winschoten

Voor de verzorging van de veiligheid van gasten, medewerkers en artiesten kunt u vertrouwen op de ervaren event beveiligers van A.F. Security uit Winschoten. Wij beveiligen evenementen en andere bijeenkomsten, daarnaast kunt u ons tevens inhuren als objectbeveiliger, horecaportier, en in tal van andere rollen als beveiliger. Voor een compleet overzicht van onze diensten, klik hier.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie

18 maart 2024 - Als beveiligingsbedrijf is het onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Afgelopen weekend hadden we de eer om woorden om te zetten in daden bij een levendig... lees verder »

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.