Beveiliging verzorgd tijdens Grandioos Alteveer

Beveiliging verzorgd tijdens Grandioos Alteveer

Beveiliging verzorgd tijdens Grandioos Alteveer Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 11 september 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Wat begon als een drinkfeestje in de achtertuin in tijden van corona, is uitgegroeid tot een tweedaags festival. Grandioos Alteveer vond dit jaar opnieuw plaats, de beveiliging werd hierbij verzorgd door A.F. Security.

Bezoekers konden genieten van een groot feest, en om ervoor te zorgen dat een ieders veiligheid werd gewaarborgd was het event security team van A.F. Security aanwezig. Zo kon er worden gedanst, gedronken en gefeest, terwijl onze beveiligers een oogje in het zeil hielden. We delen graag een mooie foto van dit Grandioze Evenement.

Evenementenbeveiliger nodig in provincie Groningen? Bel A.F. Security Winschoten

Voor de verzorging van de veiligheid van gasten, medewerkers en artiesten kunt u vertrouwen op de ervaren event beveiligers van A.F. Security uit Winschoten. Wij beveiligen evenementen en andere bijeenkomsten, daarnaast kunt u ons tevens inhuren als objectbeveiliger, horecaportier, en in tal van andere rollen als beveiliger. Voor een compleet overzicht van onze diensten, klik hier.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

20 juni 2024 - A.F. Security heeft met het team van evenementenbeveiligers het tweedaagse muziekfestival Hullenzandfeest in Drijber (DR) beveiligd. Op het programma stonden o.a. Radio NL-DJ Frank van Leur, Henk... lees verder »

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

10 juni 2024 - Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.