Bogdike's Bog&Roll op Museumplein Veendam

Bogdike's Bog&Roll op Museumplein Veendam

Bogdike's Bog&Roll op Museumplein Veendam Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 1 september 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Met regelmaat delen we hier nieuwsberichten over de evenementen die we hebben beveiligd. Ook de afgelopen tijd hebben de beveiligers van A.F Security niet stilgezeten. Zo waren wij aanwezig bij Bogdike's Bog&Roll op het Museumplein in Veendam, dat plaatsvond op 26 augustus.

Tijdens dit evenement werden de jaren 50 herleefd. Er was live muziek, er werd gedanst en er waren oldtimers uit die tijd te bewonderen. Onze beveiligingsdiensten waren hierbij gewenst en daarom toog het event security team van A.F. Security naar Veendam.

Beveiligingsklussen in Oost-Groningen
Het was een mooie opdracht voor onze evenementenbeveiligers en bezoekers genoten zichtbaar van het evenement. We werkten al vaker samen met organisatie Stichting Bogdike en ook deze keer is de samenwerking weer naar volle tevredenheid verlopen.

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van onze ervaren evenementbeveiligers? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel 0597-870082 of mail naar info@a-fsecurity.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

20 juni 2024 - A.F. Security heeft met het team van evenementenbeveiligers het tweedaagse muziekfestival Hullenzandfeest in Drijber (DR) beveiligd. Op het programma stonden o.a. Radio NL-DJ Frank van Leur, Henk... lees verder »

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

10 juni 2024 - Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.