Bogdike's Bog&Roll op Museumplein Veendam

Bogdike's Bog&Roll op Museumplein Veendam

Bogdike's Bog&Roll op Museumplein Veendam Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 1 september 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Met regelmaat delen we hier nieuwsberichten over de evenementen die we hebben beveiligd. Ook de afgelopen tijd hebben de beveiligers van A.F Security niet stilgezeten. Zo waren wij aanwezig bij Bogdike's Bog&Roll op het Museumplein in Veendam, dat plaatsvond op 26 augustus.

Tijdens dit evenement werden de jaren 50 herleefd. Er was live muziek, er werd gedanst en er waren oldtimers uit die tijd te bewonderen. Onze beveiligingsdiensten waren hierbij gewenst en daarom toog het event security team van A.F. Security naar Veendam.

Beveiligingsklussen in Oost-Groningen
Het was een mooie opdracht voor onze evenementenbeveiligers en bezoekers genoten zichtbaar van het evenement. We werkten al vaker samen met organisatie Stichting Bogdike en ook deze keer is de samenwerking weer naar volle tevredenheid verlopen.

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van onze ervaren evenementbeveiligers? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel 0597-870082 of mail naar info@a-fsecurity.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen

24 november 2023 - Traditiegetrouw komt Sinterklaas, vergezeld van tientallen pieten, enkele weken voorafgaand aan zijn verjaardag, aan in de haven van Winschoten. De organisatie van de intocht was in handen van... lees verder »

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security

23 november 2023 - Afgelopen vrijdag waren de eventbeveiligers van A.F. Security aanwezig bij het studentenfeest van het Corps Adspiranten VerkeersVlieger, ofwel het CAVV, waarbij traditiegetrouw het nieuwe logo bekend... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.