Onze eventbeveiligers bij personeelsfeest Hornbach

Onze eventbeveiligers bij personeelsfeest Hornbach

Onze eventbeveiligers bij personeelsfeest Hornbach Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 2 oktober 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Het was groot feest voor de medewerkers van Hornbach Groningen. Tijdens het laatste weekend van september stond er namelijk een mooi personeelsfeest op de planning. Dit feest werd georganiseerd door Rainbow Events. A.F. Security was gevraagd de beveiliging te verzorgen.

Heb je een feestje, dan is de organisatie ervan wel toe te vertrouwen aan Rainbow Events. Zo ook het personeelsfeest voor medewerkers van Hornbach Groningen. Het feest ging door tot in de late uurtjes.

Er was live muziek, lekker eten en drinken en er werd volop gefeest en gedanst. De evenementbeveiligers van A.F. Security in Winschoten kijken terug op een geslaagde avond, wij danken de organisatie voor deze opdracht.

Professionele evenementenbeveiliging in Noordoost-Groningen en omgeving

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, personeelsuitje of anderszins, en wilt u verzekerd zijn van professionele beveiliging tijdens deze bijeenkomst? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van onze evenementenbeveiliging, wij voerden al tal van veiligheidsopdrachten uit in Noordoost-Groningen en daarbuiten.

Bel met 0597-870082 of mail naar info@a-fsecurity.nl voor meer informatie. Een offerte aanvragen doet u snel en eenvoudig via de onderstaande knop.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

20 juni 2024 - A.F. Security heeft met het team van evenementenbeveiligers het tweedaagse muziekfestival Hullenzandfeest in Drijber (DR) beveiligd. Op het programma stonden o.a. Radio NL-DJ Frank van Leur, Henk... lees verder »

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

10 juni 2024 - Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.