Onze eventbeveiligers bij personeelsfeest Hornbach

Onze eventbeveiligers bij personeelsfeest Hornbach

Onze eventbeveiligers bij personeelsfeest Hornbach Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 2 oktober 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Het was groot feest voor de medewerkers van Hornbach Groningen. Tijdens het laatste weekend van september stond er namelijk een mooi personeelsfeest op de planning. Dit feest werd georganiseerd door Rainbow Events. A.F. Security was gevraagd de beveiliging te verzorgen.

Heb je een feestje, dan is de organisatie ervan wel toe te vertrouwen aan Rainbow Events. Zo ook het personeelsfeest voor medewerkers van Hornbach Groningen. Het feest ging door tot in de late uurtjes.

Er was live muziek, lekker eten en drinken en er werd volop gefeest en gedanst. De evenementbeveiligers van A.F. Security in Winschoten kijken terug op een geslaagde avond, wij danken de organisatie voor deze opdracht.

Professionele evenementenbeveiliging in Noordoost-Groningen en omgeving

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, personeelsuitje of anderszins, en wilt u verzekerd zijn van professionele beveiliging tijdens deze bijeenkomst? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van onze evenementenbeveiliging, wij voerden al tal van veiligheidsopdrachten uit in Noordoost-Groningen en daarbuiten.

Bel met 0597-870082 of mail naar info@a-fsecurity.nl voor meer informatie. Een offerte aanvragen doet u snel en eenvoudig via de onderstaande knop.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen

24 november 2023 - Traditiegetrouw komt Sinterklaas, vergezeld van tientallen pieten, enkele weken voorafgaand aan zijn verjaardag, aan in de haven van Winschoten. De organisatie van de intocht was in handen van... lees verder »

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security

23 november 2023 - Afgelopen vrijdag waren de eventbeveiligers van A.F. Security aanwezig bij het studentenfeest van het Corps Adspiranten VerkeersVlieger, ofwel het CAVV, waarbij traditiegetrouw het nieuwe logo bekend... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.