Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 10 juni 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit maritieme evenement, waren er dit jaar wederom een hoop geïnteresseerden naar de parkstad gekomen.

Leutje Sail in Veendam biedt een keur aan maritieme aangelegenheden
Liefhebbers van zeilschepen en andere vaartuigen konden hun hart ophalen tijdens Leutje Sail. In de haven van Veendam waren diverse schepen aanwezig, evenals shantykoren uit de regio. Ook werd er gevaren met radiografisch bestuurbare bootjes, en was er heerlijke vis verkrijgbaar.

Op zoek naar een professionele en betrouwbare verkeersregelaar voor uw evenement?

Zoals bij elk evenement is het van belang dat verkeersgebruikers veilig door verkeersregelaars worden omgeleid, wanneer bepaalde wegen tijdelijk niet toegankelijk zijn. Tegelijkertijd draagt een goede verkeersleider bij aan het plezier dat de toegestroomde bezoekers ondervinden bij het bezoeken van een evenement. Beveiligingsbedrijf A.F. Security uit Heiligerlee zette daarom tijdens Leutje Sail ervaren verkeersgeleiders in, waardoor een ieder op veilige wijze kon genieten.

Wilt u ook dat wij de verkeersstromen begeleiden tijdens uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

20 juni 2024 - A.F. Security heeft met het team van evenementenbeveiligers het tweedaagse muziekfestival Hullenzandfeest in Drijber (DR) beveiligd. Op het programma stonden o.a. Radio NL-DJ Frank van Leur, Henk... lees verder »

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

10 juni 2024 - Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.