Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 10 juni 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit maritieme evenement, waren er dit jaar wederom een hoop geïnteresseerden naar de parkstad gekomen.

Leutje Sail in Veendam biedt een keur aan maritieme aangelegenheden
Liefhebbers van zeilschepen en andere vaartuigen konden hun hart ophalen tijdens Leutje Sail. In de haven van Veendam waren diverse schepen aanwezig, evenals shantykoren uit de regio. Ook werd er gevaren met radiografisch bestuurbare bootjes, en was er heerlijke vis verkrijgbaar.

Op zoek naar een professionele en betrouwbare verkeersregelaar voor uw evenement?

Zoals bij elk evenement is het van belang dat verkeersgebruikers veilig door verkeersregelaars worden omgeleid, wanneer bepaalde wegen tijdelijk niet toegankelijk zijn. Tegelijkertijd draagt een goede verkeersleider bij aan het plezier dat de toegestroomde bezoekers ondervinden bij het bezoeken van een evenement. Beveiligingsbedrijf A.F. Security uit Heiligerlee zette daarom tijdens Leutje Sail ervaren verkeersgeleiders in, waardoor een ieder op veilige wijze kon genieten.

Wilt u ook dat wij de verkeersstromen begeleiden tijdens uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd

13 juli 2024 - Een kleine week geleden vond er een vriendschappelijk duel plaats tussen FC Groningen en ASVB. Locatie: Sportpark Blijham. Voor het beveiligen van dit evenement werkte A.F. Security samen met GL... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.