Uitverkocht MFC De Binding strak beveiligd door A.F. Security

Uitverkocht MFC De Binding strak beveiligd door A.F. Security

Uitverkocht MFC De Binding strak beveiligd door A.F. Security Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 6 december 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Op zaterdag 2 december kwam menig muziekliefhebber bijeen in MFC De Binding voor muziekevenement Pekelder Hitzzz. Dit werd georganiseerd door het radiostation Hitzzz, de presentatie was in handen van Evert Baptist. De beveiliging werd deze avond verzorgd door A.F. Security.

Met optredens van o.a. René Becker, The Evening Stars, Burdy, Lucas & Gea, Baptist FM, Lady Roos, The Moonlights en Sander oet Pekel hoefden de toegestroomde bezoekers in Oude Pekela zich geen moment te vervelen.

Goede samenwerking tussen politie en evenementbeveiligers blijkt essentieel

Op het eind van de avond probeerden een paar raddraaiers de sfeer te verpesten, maar dankzij onze ervaren beveiligers hebben we de angel eruit weten te halen. In een goede samenwerking met de politie heeft A.F Security ervoor gezorgd dat de rust wederkeerde.

Het organiseren van een groot (muziek)evenement vraagt tijd en aandacht. A.F. Security neemt u de zorgen om beveiliging graag uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakt beveiligingsplan, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie

18 maart 2024 - Als beveiligingsbedrijf is het onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Afgelopen weekend hadden we de eer om woorden om te zetten in daden bij een levendig... lees verder »

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.