Nieuw: foodtruck Feenstra's Friet!

Nieuw: foodtruck Feenstra's Friet!

Nieuw: foodtruck Feenstra's Friet! Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

8 juni 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Als ondernemer zit je niet graag stil. Dat geldt ook voor Alex Feenstra van A.F. Security. En wat is er nou mooier dan een en ander combineren? Daarom is er naast het beveiligingsbedrijf recent een tweede onderneming gestart: Feenstra's Friet. Deze volledig operationele foodtruck maakt elk evenement compleet!

Feenstra's Friet, voor de lekkerste frieten en snacks op locatie

Of je nu evenementen, braderieën, festivals of markten bezoekt, aan de inwendige mens moet altijd worden gedacht. En wat is er nou lekkerder dan heerlijke frieten, vers geserveerd vanuit de mobiele foodtruck van Feenstra's Friet!

Wanneer u organisator bent van een evenement of bijeenkomst is het goed om te weten dat het reserveren van de foodtruck mogelijk is in combinatie met evenementenbeveiliging van A.F. security. Zo ben je verzekerd van een professionele oplossing op het gebied van veiligheid én lekker eten voor zowel medewerkers als bezoekers van het event. Maar ook los van de beveiliging kan foodtruck Feenstra's Friet worden gereserveerd.

De kundige medewerkers van Feenstra's Friet bakken de beste snacks en smaakvolle friet, vers vanuit de sfeervol ingerichte foodtruck. Statafels en prullenbakken zijn paraat, hier heeft u dus geen omkijken naar.

Event security nodig of foodtruck Feenstra's Friet reserveren?
Beide diensten kunnen gezamenlijk, of los van elkaar worden geleverd. Wij werken altijd nauw samen met u als opdrachtgever. Direct meer weten over de mogelijkheden? Bel 06-15071795 of mail ons voor meer informatie.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd

13 juli 2024 - Een kleine week geleden vond er een vriendschappelijk duel plaats tussen FC Groningen en ASVB. Locatie: Sportpark Blijham. Voor het beveiligen van dit evenement werkte A.F. Security samen met GL... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.