Nieuw: foodtruck Feenstra's Friet!

Nieuw: foodtruck Feenstra's Friet!

Nieuw: foodtruck Feenstra's Friet! Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

8 juni 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Als ondernemer zit je niet graag stil. Dat geldt ook voor Alex Feenstra van A.F. Security. En wat is er nou mooier dan een en ander combineren? Daarom is er naast het beveiligingsbedrijf recent een tweede onderneming gestart: Feenstra's Friet. Deze volledig operationele foodtruck maakt elk evenement compleet!

Feenstra's Friet, voor de lekkerste frieten en snacks op locatie

Of je nu evenementen, braderieën, festivals of markten bezoekt, aan de inwendige mens moet altijd worden gedacht. En wat is er nou lekkerder dan heerlijke frieten, vers geserveerd vanuit de mobiele foodtruck van Feenstra's Friet!

Wanneer u organisator bent van een evenement of bijeenkomst is het goed om te weten dat het reserveren van de foodtruck mogelijk is in combinatie met evenementenbeveiliging van A.F. security. Zo ben je verzekerd van een professionele oplossing op het gebied van veiligheid én lekker eten voor zowel medewerkers als bezoekers van het event. Maar ook los van de beveiliging kan foodtruck Feenstra's Friet worden gereserveerd.

De kundige medewerkers van Feenstra's Friet bakken de beste snacks en smaakvolle friet, vers vanuit de sfeervol ingerichte foodtruck. Statafels en prullenbakken zijn paraat, hier heeft u dus geen omkijken naar.

Event security nodig of foodtruck Feenstra's Friet reserveren?
Beide diensten kunnen gezamenlijk, of los van elkaar worden geleverd. Wij werken altijd nauw samen met u als opdrachtgever. Direct meer weten over de mogelijkheden? Bel 06-15071795 of mail ons voor meer informatie.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

20 juni 2024 - A.F. Security heeft met het team van evenementenbeveiligers het tweedaagse muziekfestival Hullenzandfeest in Drijber (DR) beveiligd. Op het programma stonden o.a. Radio NL-DJ Frank van Leur, Henk... lees verder »

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

10 juni 2024 - Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.