Mooi Rock-On Outdoor Festival in Pekela

Mooi Rock-On Outdoor Festival in Pekela

Mooi Rock-On Outdoor Festival in Pekela Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 3 juli 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Tijdens het Rock-On Outdoor Festival bij Boekhovenpark in Nieuwe Pekela waren de eventbeveiligers van A.F. Security ingezet om zorg te dragen voor de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten van het festival. Wij van A.F. Security bedanken de organisatie voor deze mooie opdracht en kijken terug op een mooie en voor ons rustige avond.

Voorbereidingen van een muziekfestival
Van te voren zijn er tal van voorbereidingen nodig om een festival zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Maanden tevoren wordt er begonnen met de planning en organisatie. Met het evenementenbeveiligingsteam worden hierbij de risicofactoren en aandachtspunten besproken. Wij vinden het belangrijk om te allen tijde dicht in contact te staan met de organisatie van een festival. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een groot- of kleinschalige bijeenkomst, maar natuurlijk wordt de inzetcapaciteit van ons team hier wel op toegespitst.

En dan... Rocken maar!
Als alle voorbereidingen zijn getroffen, iedereen zijn of haar taak weet, podium en tappunten zijn opgezet en muziek, licht en geluid zijn getest en goed bevonden, is het festival klaar voor de ontvangst van haar bezoekers. Rockers uit de hele omgeving van Pekela, Oldambt, zijn toegestroomd om te genieten van optredens van o.a. internationale rock-acts.

Tijdens het beveiligen van de rockavond in Nieuwe Pekela hebben wij wederom een aantal van onze gediplomeerde eventbeveiligers ingezet. Zij zijn op zo'n avond niet alleen de ogen en oren van de organisatie, maar letten tevens op verdachte situaties, en zijn erin getraind om direct in te kunnen grijpen indien noodzakelijk.

Gastvrij maar doortastend, dat zijn onze beveiligers

Tevens blijkt vaak dat de beveiligingsbeambten een aanspreekpunt vormen voor bezoekers, dit benadrukt direct het belang van onze gastvrije uitstraling. Maar daarnaast heeft de aanwezigheid van professionele beveiligers tevens een preventieve werking. Men ziet al bij voorbaat dat er kan en zal worden ingegrepen bij misstanden, en dit is in de meeste gevallen genoeg reden om geen herrie te schoppen.

Gelukkig komen de meeste mensen hier gewoon naartoe om een goed feestje te vieren. Dat was ook dit jaar bij het Rock-On Outdoor Festival het geval. Wij vinden het super dat wij hier onderdeel van konden uitmaken.

Ook een professionele beveiliger inschakelen voor uw evenement?
Bent u op zoek naar professionele beveiliger voor uw evenement of muziekfestival? Neem vrijblijvend contact op met beveiligingsexpert A.F. Security voor de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten van uw evenement.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie

18 maart 2024 - Als beveiligingsbedrijf is het onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Afgelopen weekend hadden we de eer om woorden om te zetten in daden bij een levendig... lees verder »

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.