Finale van Sterkste Man 2023 beveiligd door A.F. Security

Finale van Sterkste Man 2023 beveiligd door A.F. Security

Finale van Sterkste Man 2023 beveiligd door A.F. Security Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 14 juli 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Tijdens het evenement Sterkste Man van Nederland 2023 was de beveiliging in handen van A.F. Security in samenwerking met Veneberg Security Team. Van deze krachtmeting werden opnames gemaakt voor een televisieprogramma op RTL7. De finale van dit evenement werd gehost door Stichting Marktplein en City Club Winschoten.

Krachtmeting der sterke mannen in Winschoten

Sterkste Man van Nederland is een jaarlijks kampioenschap waarbij 8 tot 10 mannen strijden voor de titel. Onderdelen met veelbelovende namen zoals Truckpull, Deadlift ten Boomstam kwamen afgelopen zaterdag aan de orde. De finale is een waar spektakel waar tal van inwoners uit Winschoten en omstreken dan ook graag naar komen kijken. De filmopnames die werden gemaakt zullen later dit jaar worden uitgezonden (medio oktober) op RTL7.

A.F. Security in samenwerking met Veneberg Security Team
Voor deze gelegenheid werkten wij samen met een beveiligingsbedrijf uit Borculo. Wij willen de collega's van Veneberg Security Team graag bedanken voor deze mooie opdracht.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem eens een kijkje op onze dienstenpagina of neem vrijblijvend contact op met A.F. Security.

Ons dienstenaanbod

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie

18 maart 2024 - Als beveiligingsbedrijf is het onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Afgelopen weekend hadden we de eer om woorden om te zetten in daden bij een levendig... lees verder »

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.