Finale van Sterkste Man 2023 beveiligd door A.F. Security

Finale van Sterkste Man 2023 beveiligd door A.F. Security

Finale van Sterkste Man 2023 beveiligd door A.F. Security Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 14 juli 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Tijdens het evenement Sterkste Man van Nederland 2023 was de beveiliging in handen van A.F. Security in samenwerking met Veneberg Security Team. Van deze krachtmeting werden opnames gemaakt voor een televisieprogramma op RTL7. De finale van dit evenement werd gehost door Stichting Marktplein en City Club Winschoten.

Krachtmeting der sterke mannen in Winschoten

Sterkste Man van Nederland is een jaarlijks kampioenschap waarbij 8 tot 10 mannen strijden voor de titel. Onderdelen met veelbelovende namen zoals Truckpull, Deadlift ten Boomstam kwamen afgelopen zaterdag aan de orde. De finale is een waar spektakel waar tal van inwoners uit Winschoten en omstreken dan ook graag naar komen kijken. De filmopnames die werden gemaakt zullen later dit jaar worden uitgezonden (medio oktober) op RTL7.

A.F. Security in samenwerking met Veneberg Security Team
Voor deze gelegenheid werkten wij samen met een beveiligingsbedrijf uit Borculo. Wij willen de collega's van Veneberg Security Team graag bedanken voor deze mooie opdracht.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem eens een kijkje op onze dienstenpagina of neem vrijblijvend contact op met A.F. Security.

Ons dienstenaanbod

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Meerdaags festival in Drenthe beveiligd

20 juni 2024 - A.F. Security heeft met het team van evenementenbeveiligers het tweedaagse muziekfestival Hullenzandfeest in Drijber (DR) beveiligd. Op het programma stonden o.a. Radio NL-DJ Frank van Leur, Henk... lees verder »

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Onze verkeersregelaars bij Leutje Sail Veendam

10 juni 2024 - Stichting Bogdike organiseert met regelmaat evenementen op het gebied van muziek, theater en cultuur, zoals afgelopen weekend Leutje Sail in Veendam. Na een succesvolle eerste editie van dit... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.