Het beveiligen van strandfeest Bog on the Beach

Het beveiligen van strandfeest Bog on the Beach

Het beveiligen van strandfeest Bog on the Beach Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 13 juli 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Tijdens Bog on the Beach, een muziekfeest dat afgelopen zaterdag plaatsvond nabij Veendam, was de beveiliging in handen van A.F. Security. Wij vertellen in dit blogbericht graag wat meer over onze voorbereiding op een dergelijk evenement, en hoe zoiets in de praktijk verloopt.

A.F. Security & Bogdike Veendam, een mooie combinatie!

We bloggen wel vaker over evenementen die wij beveiligen in opdracht van Stichting Bogdike in Veendam. Deze stichting organiseert regelmatig muziekfeesten, evenementen en andere bijeenkomsten, zoals recent Leutje Sail in Veendam. A.F. Security onderhoudt warme contacten met de stichting, en werd dan ook gevraagd voor het beveiligen van dit zomerse strandfeest bij Borgerswold.

Voorbereidingen door ons beveiligingsbedrijf
Wanneer wij een mooie opdracht zoals deze krijgen, gaan wij eerst in gesprek met de organisatoren. Belangrijk voor ons als beveiliger is op zo'n moment: Wat zijn de verwachtingen vanuit de organisatie, en wat kunnen wij als beveiligingsbedrijf van dit evenement verwachten? Zaken die hierbij doorgesproken worden zijn verwachte bezoekersaantallen, bezettingsposten en type bezoekers. Want het is misschien overbodig om te zeggen, maar een feest waar alcohol genuttigd wordt, vraagt natuurlijk een andere aanpak dan een kinderfeest, zoals een sinterklaasintocht.

Wensen besproken? Dan kan er worden gepland
Wanneer de wensen en verwachtingen doorgesproken zijn, stemmen wij het aantal beveiligers af op het verzoek van de organisatie. Wij werken bij voorkeur in tweetallen, zodat onze beveiligers altijd met zijn tweeën zijn bij de entree, het podium of in de zaal (of, in dit geval, op het strand). Zo willen wij de veiligheid van onze collega's kunnen garanderen, en mogelijke risico's zoveel mogelijk uitsluiten.

Bog on the Beach Borgerswold groot succes!

Het muziekfeest Bog on the Beach was een groot succes. Wij van A.F. Security kijken terug op een mooi feest, dat voor ons als evenementenbeveiliger prima is verlopen. We willen graag de organisatie wederom bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons bedrijf en onze beveiligers. Wij kijken al uit naar het volgende Bogdike-evenement.

Wilt u de beveiliging van uw muziekevenement of feest ook uit handen geven aan een professioneel beveiligingsbedrijf? Neem vrijblijvend contact op met A.F. Security voor meer informatie en een prijsopgave.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd

13 juli 2024 - Een kleine week geleden vond er een vriendschappelijk duel plaats tussen FC Groningen en ASVB. Locatie: Sportpark Blijham. Voor het beveiligen van dit evenement werkte A.F. Security samen met GL... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.