Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 18 maart 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Als beveiligingsbedrijf is het onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Afgelopen weekend hadden we de eer om woorden om te zetten in daden bij een levendig studentenfeest, georganiseerd door studentenvereniging CAVV, bij KLM Flight Academy te Eelde. Met muziek, gezelligheid en een logopresentatie was het evenement een hit onder de aanwezige studenten.

Taken van de beveiliger tijdens studentenfeest
Onze evenementenbeveiligers zijn ervoor om te zorgen dat elk feest soepel en veilig verloopt. Vanaf het moment dat de eerste gasten arriveren, tot aan het einde van de avond. Dankzij de ervaring en expertise van de A.F. Security beveiligers konden de studenten zich concentreren op plezier en samenzijn, en de presentatie van logo van klas 23-2.

Evenementenbeveiliger nodig? Bel A.F. Security

Bent u organisator van een bijeenkomst, zoals een feest of ander evenement? Met de beveiligingsprofessionals van A.F. Security creëren wij tezamen een positieve en gedenkwaardige ervaring voor alle betrokkenen. Bel voor meer informatie 0597-870082 of mail naar info@a-fsecurity.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie

18 maart 2024 - Als beveiligingsbedrijf is het onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Afgelopen weekend hadden we de eer om woorden om te zetten in daden bij een levendig... lees verder »

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.