Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 26 februari 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

De evenementenbeveiligers van A.F. Security uit Heiligerlee hebben weer een mooi werkweekend achter de rug. Zij verzorgden de beveiliging tijdens het uitverkochte muziekfeest `Aierlegger Rock` in Meeden, Oost-Groningen. De vele bezoekers genoten van o.a. Black Lake, Abba Fever en Marcel's Nederpop van Toen.

Groot muziekfeest in Gronings dorp
Waar een klein dorp groot in kan zijn, is de muziek. Muziek verenigt en verbindt, en zeker als dit verzorgd wordt door professionele artiesten. En die waren aanwezig afgelopen zaterdag in mfa De Rode Beuk in Meeden. Zo stonden achtereenvolgens op het podium de coverband Black Lake, ABBA-Fever XS en Marcel Swerissen met zijn `Nederpop van Toen`. Zij traden op voor een uitverkochte zaal met 450 bezoekers. De organisatie zegt terug te kijken op een geslaagde avond.

A.F. Security bedankt organisator Stichting Metmans Meeden voor deze mooie opdracht, die evenals vorig jaar zonder noemenswaardige incidenten verliep.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie

18 maart 2024 - Als beveiligingsbedrijf is het onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Afgelopen weekend hadden we de eer om woorden om te zetten in daden bij een levendig... lees verder »

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.