A.F. Security zorgt voor veiligheid op de Camping De Wedderbergen

A.F. Security zorgt voor veiligheid op de Camping De Wedderbergen

A.F. Security zorgt voor veiligheid op de Camping De Wedderbergen Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 23 augustus 2021

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Tijdens drukke vakantieperiodes heeft A.F. Security het gevoel van veiligheid voor gasten en medewerkers van Camping Wedderbergen vergroot door o.a. de volgende werkzaamheden uit te voeren:

Fungeren als primair aanspreekpunt voor medewerkers en gasten bij eventueel overlast/ overtreding RECRON- en/of huisreglement
Begeleiding bieden: jeugd/ tieners na sluitingstijd van de indoor speelhal richting verblijf begeleiden
Observaties verrichten: kampeerterrein en verhuuraccommodaties
Observaties verrichten: omgeving en openbaar terrein observeren rondom het campingterrein i.v.m. eventuele ongenodigde gasten of rondhangende jeugd
Het verblijven van jongeren onder of achter de tunnel; dit is niet meer het terrein van de camping, maar een openbare weg
Het controleren van de omgeving van sanitaire gebouwen incl. omliggend terrein
Stiltetijd handhaven; tussen 23.00 en 06.00 is totale stilte op de camping, dat betekent dat alle muziekinstrumenten, muziek boxen en alle apparaten die geluid veroorzaken niet hoorbaar zijn buiten de eigen kampeerplaats of chalet, met uitzondering van de door camping georganiseerde activiteiten.
Detecteren van drankmisbruik en mogelijk bijbehorende ongewenst gedrag vroegtijdig weten te de-escaleren

Als eigenaar/directeur van A. F Security (Alex Feenstra), ben ik bijzonder trots op dat mijn bedrijf is uitgekozen om de beveiliging van Camping De Wedderbergen te kunnen verzorgen.
Naast professionele binding heb ik een heel speciale, persoonlijke relatie met deze camping. Samen met mijn ouders en zuster heb ik daar namelijk als kind heel wat zomervakanties doorgebracht en heb daar tot de dag van vandaag hele fijne herinneringen aan.

Ondanks dat A.F Security in de vakantieperiode heel druk was, is het ons gelukt om doortastend en snel te schakelen met ons personeel, zodat de veiligheid en orde op Camping De Wedderbergen gewaarborgd was.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security

26 februari 2024 - De evenementenbeveiligers van A.F. Security uit Heiligerlee hebben weer een mooi werkweekend achter de rug. Zij verzorgden de beveiliging tijdens het uitverkochte muziekfeest `Aierlegger Rock` in... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.