A.F. Security op de Zuidlaardermarkt voor T Olle Stee restaurant

A.F. Security op de Zuidlaardermarkt voor T Olle Stee restaurant

A.F. Security op de Zuidlaardermarkt voor T Olle Stee restaurant Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 22 oktober 2021

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Op 18 oktober jl. is de 820e Zuidlaardermarkt in Zuidlaren, gemeente Tynaarlo gehouden, een welbekend jaarlijks terugkerend evenement die na een gedwongen coronapauze weer voorzichtig van start is gegaan.

De Zuidlaardermarkt is bekend als warenmarkt, paardenmarkt en kermis. De ouderwetse gezelligheid was ook nu volop aanwezig, ondanks een aantal corona maatregelen waaronder het zogenaamde ‘doorloop’ beleid waardoor de bezoekers zo veel mogelijk moesten doorlopen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het aantal bezoekers is nog niet bekend, maar het was er gezellig druk.
Het welbekende restaurant Op 't Olle Stee Stee in Zuidlaren was ook present op de markt. Op het terras van het restaurant werd de innerlijke mens uitstekend verzorgd met onder andere heerlijke Pulled Pork en Piri Piri broodjes.

A.F. Security uit Winschoten is door eigenaren van Op ‘t Olle Stee ingehuurd voor het ordehandhaving en het helpen van beheersen van grote groepen bezoekers.
Het mooie weer, en op het terras van Op 't Olle Stee een dj voor de muziek, lekker eten en drinken en de algemene blijdschap van de bezoekers om weer eens een leuk feestje te mogen bijwonen, hebben gezorgd voor een grote opkomst.
De beveiligers van A.F. Security, een bekend beveiligingsbedrijf uit Winschoten, hebben gezorgd voor het soepel verlopen van alle festiviteiten, door gerichte handhaving en controle op o. a. de alcohol afgifte aan jongeren onder 18 jaar.

A.F. Security eigenaar Alex Feenstra bedankt het Op 't Olle Stee Zuidlaren management voor de leuke samenwerking en verheugt zich nu al op het volgend jaar met nog meer tevreden bezoekers!
Meer weten over A.F. Security in Winschoten?
Kijk dan eens op https://www.af-security.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security

26 februari 2024 - De evenementenbeveiligers van A.F. Security uit Heiligerlee hebben weer een mooi werkweekend achter de rug. Zij verzorgden de beveiliging tijdens het uitverkochte muziekfeest `Aierlegger Rock` in... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.