A.F. Security maakt het worsteltoernooi bij het Oldambtmeer veilig

A.F. Security maakt het worsteltoernooi bij het Oldambtmeer veilig

A.F. Security maakt het worsteltoernooi bij het Oldambtmeer veilig Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 31 augustus 2021

E-mail Alex Feenstra Linkedin

In het bijzijn van ca. 90 deelnemers vond het afgelopen zaterdag het Beach Wrestling toernooi op het strand van het Oldambtmeer plaats.

Het beveiligingsbedrijf A.F. Security onder bezielende leiding van Alex Feenstra heeft op het strand in de Blauwestad gezorgd voor de veiligheid en ordehandhaving van de bezoekers en deelnemers.
A.F. Security is een beveiligingsbedrijf uit Winschoten met ruime ervaring in de evenementen beveiliging, mobiele surveillance, object- en winkelbeveiliging en alle voorkomende beveiligingswerkzaamheden.


Beach Wrestling is een internationaal toernooi met deelnemers uit Nederland, België Polen, Duitsland en Azerbeidzjan. Dit worstelevent viel mooi samen met de europa Tour en zal de komende maanden ook in andere landen plaatsvinden.

Het was weer buitengewoon prettig om na lange ontberingen in verband met de corona maatregelen weer eens een live event mee te kunnen maken, met deelnemers en toeschouwers niet digitaal, maar in real life aanwezig op het strand in de mooie Blauwestad.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie

18 maart 2024 - Als beveiligingsbedrijf is het onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Afgelopen weekend hadden we de eer om woorden om te zetten in daden bij een levendig... lees verder »

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.