A.F. Security maakt het worsteltoernooi bij het Oldambtmeer veilig

A.F. Security maakt het worsteltoernooi bij het Oldambtmeer veilig

A.F. Security maakt het worsteltoernooi bij het Oldambtmeer veilig Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 31 augustus 2021

E-mail Alex Feenstra Linkedin

In het bijzijn van ca. 90 deelnemers vond het afgelopen zaterdag het Beach Wrestling toernooi op het strand van het Oldambtmeer plaats.

Het beveiligingsbedrijf A.F. Security onder bezielende leiding van Alex Feenstra heeft op het strand in de Blauwestad gezorgd voor de veiligheid en ordehandhaving van de bezoekers en deelnemers.
A.F. Security is een beveiligingsbedrijf uit Winschoten met ruime ervaring in de evenementen beveiliging, mobiele surveillance, object- en winkelbeveiliging en alle voorkomende beveiligingswerkzaamheden.


Beach Wrestling is een internationaal toernooi met deelnemers uit Nederland, België Polen, Duitsland en Azerbeidzjan. Dit worstelevent viel mooi samen met de europa Tour en zal de komende maanden ook in andere landen plaatsvinden.

Het was weer buitengewoon prettig om na lange ontberingen in verband met de corona maatregelen weer eens een live event mee te kunnen maken, met deelnemers en toeschouwers niet digitaal, maar in real life aanwezig op het strand in de mooie Blauwestad.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.