A.F. Security helpt de Run van Winschoten veilig te houden

A.F. Security helpt de Run van Winschoten veilig te houden

A.F. Security helpt de Run van Winschoten veilig te houden Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 15 september 2021

E-mail Alex Feenstra Linkedin

De oudste ultraloop van Nederland, de RUN van Winschoten, heeft wederom plaatsgevonden op de tweede zaterdag in september.
Op 11 september 2021 hebben diverse nationale en internationale deelnemers 100 en 50 kilometer gelopen. Daarnaast is er 10x10 kilometer in estafettevorm gelopen. Ook streden de Nederlandse deelnemers om het Nederlands Kampioenschap.

Bij de heren mag Piet Wiersma zich voor één jaar Nederlands Kampioen noemen en bij de dames voor de tweede keer op rij Hinke Schokker.
De grote winnaar van de 100 kilometer afstand was de Italiaan Marco Menegardi .

Naast de sportieve helden van de RUN zijn er ook nog andere helden, namelijk de helden van de voorbereidingen, de organisatie en last but not least de beveiliging.

De organisatie van de RUN van Winschoten (het bestuur van de Stichting Ultraloop), heeft de verantwoording voor de nachtbewaking van de terreinen in de handen gegeven aan A.F. Security, een allround beveiligingsbedrijf uit Winschoten.

De beveiligers van A.F. Security hebben er mede voor gezorgd dat de uitzettingen voor het parcours, de afzettingen van de looproute en de opgebouwde kraampjes niet ten prooi zouden vallen aan vandalisme en vernielingen.
De nacht voor de RUN van Winschoten is veilig en zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Alex Feenstra, eigenaar van A.F. Security, is er bijzonder trots op dat het bestuur van de RUN Winschoten heeft gekozen voor zijn beveiligingsbedrijf.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security

26 februari 2024 - De evenementenbeveiligers van A.F. Security uit Heiligerlee hebben weer een mooi werkweekend achter de rug. Zij verzorgden de beveiliging tijdens het uitverkochte muziekfeest `Aierlegger Rock` in... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.