A.F. Event Security aanwezig bij Bedrijvenvoetbal Bedum

A.F. Event Security aanwezig bij Bedrijvenvoetbal Bedum

A.F. Event Security aanwezig bij Bedrijvenvoetbal Bedum Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 10 juli 2024

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Tijdens het 2-daagse evenement Bedrijvenvoetbal Bedum kwamen tal van sportievelingen bij elkaar om te strijden om de titel. Onze aanwezigheid in de rol van beveiligingsbedrijf was hierbij gewenst. Tijdens het sportieve evenement kon de EK-voetbalwedstrijd Nederland-Turkije worden gevolgd op groot scherm.

Bedrijvenvoetbal Bedum: een mooie traditie
Al eerder blogden wij over een gedraaid evenement genaamd Bedrijvenvoetbal Bedum. En ook in 2024 werd dit grootse sportevenement georganiseerd. Tijdens dit toernooi, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen, moet het vooral gezellig zijn, is de gedachte erachter. Veel mensen kijken al weken van tevoren uit naar deze jaarlijkse traditie. Afgezien van een paar incidenten kijken ook onze evenementbeveiligers terug op een geslaagd weekend!

Wij waken over de veiligheid van bezoekers, deelnemers en medewerkers van uw evenement

We weten allemaal dat er op veiligheid niet bezuinigd moet worden. Het belangrijkst tijdens elk evenement is dat een ieder aan het eind van het feest veilig huiswaarts keert. Wilt u deze zorg ook uitbesteden aan een ervaren professional? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, en het bespreken van de uitgebreide mogelijkheden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd

13 juli 2024 - Een kleine week geleden vond er een vriendschappelijk duel plaats tussen FC Groningen en ASVB. Locatie: Sportpark Blijham. Voor het beveiligen van dit evenement werkte A.F. Security samen met GL... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.