A.F. Evenementenbeveiliging is bij Feest4Daagse Heiligerlee 2023

A.F. Evenementenbeveiliging is bij Feest4Daagse Heiligerlee 2023

A.F. Evenementenbeveiliging is bij Feest4Daagse Heiligerlee 2023 Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 5 juli 2023

E-mail Alex Feenstra Linkedin

De Feest4Daage in Heiligerlee is uitgegroeid tot een begrip in Heiligerlee en omgeving. Organisatoren De Kloosterboertjes kijken ook dit jaar weer terug op een geslaagd evenement! A.F. Security was ingezet voor het verzorgen van de beveiliging op vrijdag en zaterdag, toen er onder het genot van diverse muzikale hoogtepunten werd gefeest tot in de vroege uurtjes.

De Pompers en Mooi Wark live tijdens feestweekend in Heiligerlee
De datums 29 juni t/m 2 juli 2023 stonden in Heiligerlee, Oldambt, in het teken van de Feest4Daagse. Tijdens de muziekavonden genoten tal van bezoekers van optredens van o.a. Marco Schuitemakers, De Pompers en Mooi Wark.

De eventbeveiligers van A.F. Security hadden de belangrijke taak om de veiligheid van het toegestroomde publiek, alle vrijwilligers en de artiesten te verzorgen. Dit is altijd een uitdaging als het gaat om een dergelijk evenement, gelukkig is de taak ook deze keer weer naar tevredenheid volbracht. Graag willen wij organisatie en collega's bedanken voor een fijne samenwerking!

A.F. Security levert ervaren evenementenbeveiligers

Organiseert u binnenkort een grote bijeenkomst zoals een festival, beurs of muziekevenement en bent u op zoek naar een ervaren evenementenbeveiliger? Wij van A.F. Security dragen zorg voor alle veiligheidsaspecten bij een dergelijke organisatie en denken met u mee van A tot Z. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het doorspreken van de mogelijkheden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

  • A.F. Evenementenbeveiliging is bij Feest4Daagse Heiligerlee 2023 Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
  • A.F. Evenementenbeveiliging is bij Feest4Daagse Heiligerlee 2023 Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen

24 november 2023 - Traditiegetrouw komt Sinterklaas, vergezeld van tientallen pieten, enkele weken voorafgaand aan zijn verjaardag, aan in de haven van Winschoten. De organisatie van de intocht was in handen van... lees verder »

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security

23 november 2023 - Afgelopen vrijdag waren de eventbeveiligers van A.F. Security aanwezig bij het studentenfeest van het Corps Adspiranten VerkeersVlieger, ofwel het CAVV, waarbij traditiegetrouw het nieuwe logo bekend... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.