Aangescherpt deurbeleid winkels

Aangescherpt deurbeleid winkels

Aangescherpt deurbeleid winkels Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 24 maart 2020

E-mail Alex Feenstra Linkedin

De nieuwe coronavirus regels hebben een aangescherpt deurbeleid voor de winkels meegebracht. De winkels mogen in principe open blijven mits de nieuwe, scherpere regels worden nageleefd. Als de winkels zich niet aan de regels houden, heeft de burgemeester de bevoegdheid om ze eventueel te sluiten of andere sancties, zoals boetes, op te leggen. Boetes voor de winkeliers die zich niet aan de nieuwe corona regels houden kunnen oplopen tot 4.000 euro.

Winkels en het openbaar vervoer zijn verplicht om dusdanige omstandigheden te creëren dat de afstand van minimaal 1,5 meter tussen het winkelend of reizend publiek gewaarborgd wordt.

Een effectief deurbeleid moet er ook voor zorgen dat de mensen voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Diverse grote winkelketens hebben er voor gekozen om de toeloop van bezoekers via extra beveiligers in goede banen te laten leiden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security

26 februari 2024 - De evenementenbeveiligers van A.F. Security uit Heiligerlee hebben weer een mooi werkweekend achter de rug. Zij verzorgden de beveiliging tijdens het uitverkochte muziekfeest `Aierlegger Rock` in... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.