A. F. Security zorgt voor veilige nachten in de Blauwestad tijdens Waterbei

A. F. Security zorgt voor veilige nachten in de Blauwestad tijdens Waterbei

A. F. Security zorgt voor veilige nachten in de Blauwestad tijdens Waterbei Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten
Alex Feenstra - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Geschreven door:
, 4 september 2022

E-mail Alex Feenstra Linkedin

Op de laatste vrijdag en zaterdag van augustus was als vanouds het centrum en het Marktplein van Winschoten gereserveerd voor het Straattheaterfestival Waterbei.

Waterbei is een jaarlijks terugkerend evenement vol spetterende actie en zinderend spektakel met optredens van internationale straatartiesten die het woord creativiteit een nieuwe dimensie bezorgen.
Dit spektakel trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers naar Winschoten en na een gedwongen corona pauze was het dit jaar weer een straattheaterfeest om nooit te vergeten.

Deel van de activiteiten vond plaats in de Blauwestad zoals onder andere het optreden van Pedaleando Hacia el Cielo at Den Bosch en vuurwerkshow van Dream Fireworks.

Waar duizenden mensen bij elkaar komen, bestaat de mogelijkheid dat er ongeregeldheden en vandalisme ontstaan.
Om zoiets te voorkomen, hebben de organisatoren van Waterbei, De Stichting Evenementen Winschoten SEW, de diensten ingeschakeld van A.F. Security uit Winschoten om de nachtbewaking in de Blauwestad voor hun rekening te nemen.
De beveiligers van A.F. Security onder de leiding van oprichter/ eigenaar Alex Feenstra, hebben zich met veel verve en inzet gekweten van hun taak en hebben tijdens beide nachten gezorgd voor een veilige en rustige omgeving.
A.F. Security bedankt de #organisatie van Waterbei en is graag bereid om volgend jaar ook te zorgen voor #veiligheid zonder incidenten.
Straattheaterfestival Waterbei in Winschoten en de Blauwestad 2022 was een geweldig event waar de duizenden bezoekers met veel plezier aan terug zullen denken!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging bij Aierlegger Rock verzorgd door A.F. Security

26 februari 2024 - De evenementenbeveiligers van A.F. Security uit Heiligerlee hebben weer een mooi werkweekend achter de rug. Zij verzorgden de beveiliging tijdens het uitverkochte muziekfeest `Aierlegger Rock` in... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.