Eventbeveiliger (m/v)

Eventbeveiliger (m/v) Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Over ons
A.F. Security is een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf. Beveiligingswerkzaamheden zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Agressie, criminaliteit en bedreigingen zijn dagelijkse gebeurtenissen waar we mee geconfronteerd worden. Daarom zijn steeds meer bedrijven en personen overtuigd van de noodzaak van beveiligingswerkzaamheden.

Werken als evenementenbeveiliger bij A.F. Security

Als evenementbeveiliger kun je op allerlei evenementen worden ingezet. Dat kan om een lokaal dorpsfeest gaan, maar misschien ook wel om een grote beurs. Ook sportwedstrijden, festivals en congressen behoren tot de mogelijkheden. Wij verzorgen jaarlijks de beveiliging voor zowel grote als kleine evenementen.

Profiel
Je bent een aanpakker, flexibel en servicegericht en bezit minimaal het diploma beveiliger-2. Je wilt gaan werken op oproepbasis of als zzp`er. Je woont in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe.

Wanneer jij werkzaam bent bij A.F. Security als evenementenbeveiliger word je betaald volgens de cao particuliere beveiliging, wij hanteren geen evenementen-cao. Wil jij dit ook? Neem contact met ons op!

Direct solliciteren naar functie van evenementenbeveiliger (m/v)

Om te solliciteren kun je ons een mail met CV sturen naar info@a-fsecurity.nl.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Vacatures.

Rock-On Outdoor Festival beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Rock-On Outdoor Festival beveiligd

20 juli 2024 - Voor het derde jaar op rij mochten de evenementenbeveiligers van A.F. Security de beveiliging van outdoorfestival Rock-On verzorgen. Dit buitenfestival vond wederom plaats in het mooie Nieuwe... lees verder »

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Voetbalwedstrijd FC Groningen - ASVB Blijham beveiligd

13 juli 2024 - Een kleine week geleden vond er een vriendschappelijk duel plaats tussen FC Groningen en ASVB. Locatie: Sportpark Blijham. Voor het beveiligen van dit evenement werkte A.F. Security samen met GL... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.