Beveiliger oproepkracht/zzp`er (m/v) gezocht

Over ons
A.F. Security is een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf. Beveiligingswerkzaamheden zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Agressie, criminaliteit en bedreigingen zijn dagelijkse gebeurtenissen waar we mee geconfronteerd worden. Daarom zijn steeds meer bedrijven en personen overtuigd van de noodzaak van beveiligingswerkzaamheden.

Het werk
Als oproepkracht of zzp’er ben je hierin voor ons een onmisbare schakel.
De werkzaamheden zijn dan ook zeer divers. De ene keer werk je op een evenement of als objectbeveiliger en een andere keer is je inzet gevraagd bij een calamiteit.

Profiel
Je bent een aanpakker, flexibel en servicegericht en bezit minimaal het diploma beveiliger-2. Je wilt gaan werken op oproepbasis of als zzp-er. Je woont in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe.

Om te solliciteren kun je ons een mail met CV sturen naar info@a-fsecurity.nl.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Vacatures.

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Sinterklaas veilig in Winschoten aangekomen

24 november 2023 - Traditiegetrouw komt Sinterklaas, vergezeld van tientallen pieten, enkele weken voorafgaand aan zijn verjaardag, aan in de haven van Winschoten. De organisatie van de intocht was in handen van... lees verder »

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Studentenfeest beveiligd door A.F. Security

23 november 2023 - Afgelopen vrijdag waren de eventbeveiligers van A.F. Security aanwezig bij het studentenfeest van het Corps Adspiranten VerkeersVlieger, ofwel het CAVV, waarbij traditiegetrouw het nieuwe logo bekend... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.