Beveiliger oproep/zzp`er

Beveiliger oproep/zzp`er Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Over ons
A.F. Security is een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf. Beveiligingswerkzaamheden zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Agressie, criminaliteit en bedreigingen zijn dagelijkse gebeurtenissen waar we mee geconfronteerd worden. Daarom zijn steeds meer bedrijven en personen overtuigd van de noodzaak van beveiligingswerkzaamheden.

Werken als oproepkracht of zzp`er voor A.F. Security

Als oproepkracht of zzp’er ben je hierin voor ons een onmisbare schakel. De werkzaamheden zijn dan ook zeer divers. De ene keer werk je op een evenement of als objectbeveiliger en een andere keer is je inzet gevraagd bij een calamiteit.

Profiel
Je bent een aanpakker, flexibel en servicegericht en bezit minimaal het diploma beveiliger-2. Je wilt gaan werken op oproepbasis of als zzp`er. Je woont in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe.

Wanneer jij werkzaam bent bij A.F. Security als evenementenbeveiliger word je betaald volgens de cao particuliere beveiliging, wij hanteren geen evenementen-cao. Wil jij dit ook? Neem contact met ons op!Om te solliciteren kun je ons een mail met CV sturen naar info@a-fsecurity.nl.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Vacatures.

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Beveiliging van studentenfeest met logopresentatie

18 maart 2024 - Als beveiligingsbedrijf is het onze taak om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen, waar ze ook zijn. Afgelopen weekend hadden we de eer om woorden om te zetten in daden bij een levendig... lees verder »

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security - Beveiligingsbedrijf A.F. Security Winschoten

Mooi artikel op nieuwssite OldambtNu.nl over A.F. Security

29 februari 2024 - Naar aanleiding van de uitbreiding bij A.F. Security, en onze recente ingebruikname van een nieuw kantoor in Heiligerlee, publiceert OldambtNu.nl een mooi artikel op hun website en social media. In... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.