Beveiliging van Sterren op het Marktplein verzorgd door A.F. Security

Geschreven door:

Een 'thuiswedstrijd` voor A.F. Security uit Winschoten tijdens het afgelopen pinksterweekend. Deze keer waren wij gevraagd het evenement Sterren op het Marktplein te beveiligen. Een eer, en we mogen terugkijken op een geslaagd evenement. We willen de organisatie graag bedanken voor de fijne samenwerking en het gestelde vertrouwen in A.F. Security!

Sterren op het Marktplein in Winschoten

Tijdens deze gezellige avond op eerste pinksterdag kon het festivalpubliek genieten van tal van optredens, zo stonden onder andere Stef Ekkel, Marco Kanters, Gino Graus, Lucas en Gea, Burdy, DJ Cortizo, DJNieck en natuurlijk Django Wagner op het podium.

Het evenement werd druk bezocht, het was prima weer en de sfeer zat er goed in. Alex Feenstra van A.F. Security kijkt met voldoening terug op een mooie avond en is trots dat hij met zijn beveiligingsteam over de veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers mocht waken.

Evenementenbeveiliging nodig in Winschoten, Oldambt?

Bent u organisator van een evenement, en op zoek naar een ervaren evenementenbeveiliger? Het professionele beveiligingsteam van A.F. Security kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij spreken graag uw wensen meteen met u door.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.