Uitverkocht MFC De Binding strak beveiligd door A.F. Security

Geschreven door:

Op zaterdag 2 december kwam menig muziekliefhebber bijeen in MFC De Binding voor muziekevenement Pekelder Hitzzz. Dit werd georganiseerd door het radiostation Hitzzz, de presentatie was in handen van Evert Baptist. De beveiliging werd deze avond verzorgd door A.F. Security.

Met optredens van o.a. René Becker, The Evening Stars, Burdy, Lucas & Gea, Baptist FM, Lady Roos, The Moonlights en Sander oet Pekel hoefden de toegestroomde bezoekers in Oude Pekela zich geen moment te vervelen.

Goede samenwerking tussen politie en evenementbeveiligers blijkt essentieel

Op het eind van de avond probeerden een paar raddraaiers de sfeer te verpesten, maar dankzij onze ervaren beveiligers hebben we de angel eruit weten te halen. In een goede samenwerking met de politie heeft A.F Security ervoor gezorgd dat de rust wederkeerde.

Het organiseren van een groot (muziek)evenement vraagt tijd en aandacht. A.F. Security neemt u de zorgen om beveiliging graag uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakt beveiligingsplan, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.