A.F. Security maakt het worsteltoernooi bij het Oldambtmeer veilig

Geschreven door:

In het bijzijn van ca. 90 deelnemers vond het afgelopen zaterdag het Beach Wrestling toernooi op het strand van het Oldambtmeer plaats.

Het beveiligingsbedrijf A.F. Security onder bezielende leiding van Alex Feenstra heeft op het strand in de Blauwestad gezorgd voor de veiligheid en ordehandhaving van de bezoekers en deelnemers.
A.F. Security is een beveiligingsbedrijf uit Winschoten met ruime ervaring in de evenementen beveiliging, mobiele surveillance, object- en winkelbeveiliging en alle voorkomende beveiligingswerkzaamheden.


Beach Wrestling is een internationaal toernooi met deelnemers uit Nederland, Belgiƫ Polen, Duitsland en Azerbeidzjan. Dit worstelevent viel mooi samen met de europa Tour en zal de komende maanden ook in andere landen plaatsvinden.

Het was weer buitengewoon prettig om na lange ontberingen in verband met de corona maatregelen weer eens een live event mee te kunnen maken, met deelnemers en toeschouwers niet digitaal, maar in real life aanwezig op het strand in de mooie Blauwestad.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws/blog.